Unit4 koopt Compright en breidt ERPx uit

Dit artikel delen:

Unit4, leverancier van zakelijke cloudapplicaties, heeft Compright overgenomen. Dit is de aanbieder van een intuïtieve oplossing voor middelgrote organisaties met complexe behoeften op het gebied van compensatiebeheer. Met de overname breidt Unit4 de mogelijkheden van zijn erp-platform ERPx uit.

Dankzij de integratie van data en ingebouwde mogelijkheden voor gegevensanalyse, kunnen organisaties met Compright hun volledige compensatieproces automatiseren. Daarbij wordt rekening gehouden met factoren die nodig zijn voor het berekenen van prestatiebeloningen voor werknemers in uiteenlopende geografische regio’s.

‘Organisaties staan voor de opgave om hun digitale transformatie te versnellen, maar hebben moeite met het aantrekken en behouden van het daarvoor benodigde talent’, zegt Unit4-ceo Mike Ettling. ‘Met compensatiebeheer kunnen ze snel reageren op de beschikbaarheid en toenemende mobiliteit van talent. De oplossing van Compright sluit goed aan op de erp, hcm en financiële planning en analyse in ERPx.’

ERPx

Unit4 heeft met ERPx een focus op dienstverleners, non-profitorganisaties, instellingen in het hoger onderwijs en organisaties in de publieke sector. Met het oog op de eisen van deze sectoren, brengt het platform mogelijkheden bijeen voor de financiële administratie, inkoop, projectmanagement, hr en financiële planning en analyse binnen een geïntegreerd cloudplatform dat realtime-informatie levert.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-11-17T16:39:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.