Moneybird-oprichters stappen in HoorayHR

Dit artikel delen:

De Utrechtse startup HoorayHR heeft een onbekend bedrag aan groeikapitaal opgehaald bij twee oprichters van Moneybird, leverancier van boekhoudsoftware voor zzp'ers. HoorayHR biedt het midden- en kleinbedrijf een geïntegreerde software-oplossing voor personeelszaken.

De investering komt van Edwin Vlieg en Joost Diepenmaat, medeoprichters van Moneybird. HoorayHR heeft specifiek voor hen gekozen om hun jarenlange ervaring met software-as-a-service.

Volgens de Utrechtse startup HoorayHR raakt personeelszaken bij het mkb vaak ondergesneeuwd doordat andere alledaagse bedrijfszaken meer aandacht krijgen. Daarbovenop wordt het beheren van taken, zoals verlof, het verlengen van contracten of de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers, vaak nog bijgehouden in losse documenten. Daardoor verliezen ondernemers het overzicht en blijven taken te lang liggen. De software van HoorayHR biedt hiervoor een geïntegreerde aanpak, aldus het bedrijf.   

Het groeigeld steekt HoorayHR in de versterking van het team en het verder ontwikkelen van zijn softwareproduct met nieuwe features. Daarnaast wil het bedrijf uit de Domstad gebruikmaken van de ervaring die Vlieg en Diepenmaat hebben opgedaan bij het uitbouwen van Moneybird.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-12-27T18:48:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.