ITvisors voegt zich bij SAP-combinatie Aiden

Dit artikel delen:

SAP-specialist Aiden voegt ITvisors toe aan de organisatie. Als partner van Mendix en Siemens brengt het bedrijf uit Vianen ook ervaring in low-code met zich mee. In combinatie met SAP kunnen hiermee versneld maatoplossingen worden ontwikkeld.

Aiden-topman Erik-Jan Kerremans ziet bij zijn SAP-klanten een grote behoefte aan complete oplossingen die optimaal samenwerken. Naast het enterprise resource planning (erp)-systeem dat centraal staat gebruiken zij toepassingen op het gebied van customer relationship management (crm), e-commerce en warehousing. De integratie-afdeling zorgt ervoor dat deze systemen goed op elkaar aansluiten. 

Met de low-code kennis van ITvisors gaat Aiden nog verder. ‘Met de klant kunnen we versneld specifieke workflows en branchespecifieke oplossingen ontwikkelen.’ Aiden hoopt zich zo te kunnen onderscheiden van andere spelers in de markt.

Rise with SAP

ITvisors heeft klanten in de maakindustrie, bij de overheid en in de gezondheidszorg. Het bedrijf uit Vianen had vroeger ook een Intersystems-tak. Maar die activiteiten zijn samengevoegd met die van Itzos. Afgelopen juli zette ITvisors de eerste ‘Rise with SAP’-klant in de cloud. Ze hielp de M&G Group bij de transitie naar de moderne erp-omgeving S/4 Hana in de SAP-cloud. 

Aiden bedient als SAP-specialist het middensegment in de Benelux. Onder deze naam werken samen de SAP-partners Asecom/Agion, INSynQ, Serac en Xperi. Ook SAP-consultancy Meridian IT hoort hierbij. Het fusiebedrijf telt zo'n tweehonderdvijftig SAP-experts en ruim vijftig low-code ontwikkelaars. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-01-20T08:00:00.000Z Alfred Monterie
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.