Taxmarc na PwC-avontuur weer op eigen benen

Dit artikel delen:
splitsing

Adviesbureau PwC heeft de SAP-gecertificeerde belastingtool Taxmarc weer terug verkocht aan de bedenker ervan, Marc van Rijbroek. PwC kocht de oplossing in 2015 maar constateert nu dat het voor de verdere groei beter is het product in een apart bedrijf onder te brengen. Het bureau gaat door als implementatiepartner van Taxmarc.

Taxmarc is een oplossing voor het bepalen van indirect belastingen in een SAP-omgeving. De tool is ook te koppelen aan andere enterprise resource planning (erp)-systemen. Met de software maakt een bedrijf afdeling een overzicht van alle data die relevant zijn voor het vaststellen van de btw die het over transacties verschuldigd is. Ook controleert de tool automatisch of ingevoerde btw-gegevens correct zijn .

De software is bedacht door Marc van Rijbroek. Die verkocht zijn product in 2015 aan PwC en werd partner bij het adviesbureau. Nu, zeven jaar later, heeft hij Taxmarc teruggekocht en ondergebracht in een gelijknamig bedrijf. Volgens beide partijen krijgt het product zo de aandacht die het nodig heeft om solide door te groeien.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-02-14T11:58:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.