IFS en BearingPoint starten Arcwide voor cloudhulp

Dit artikel delen:
Samengaan

De Zweedse enterprise resource planning (erp)-softwareleverancier IFS heeft met implementatiepartner BearingPoint de joint venture Arcwide opgericht. Die start als eerste in Europa en richt zich volledig op de ondersteuning van IFS Cloud, het cloudvlaggenschip van het erp-bedrijf.

IFS groeide de afgelopen jaren flink en lanceerde vorig jaar maart IFS Cloud. Die cloudversie sloeg ook aan waardoor het bedrijf extra moet investeren in de implementatiecapaciteit en deze moet opschalen. Door hiervoor het bedrijf Arcwide op te richten dat zich volledig bezighoudt met ondersteunende diensten voor IFS Cloud wil het erp-bedrijf een inhaalslag maken.

Dit doet IFS samen met BearingPoint, dat al intensief samenwerkt met de erp-leverancier en IFS Platinum-servicepartner is. BearingPoint is een internationaal opererend technologisch consultancybureau, rond 2000 voortgekomen uit een afsplitsing van een aantal onderdelen van KPMG Consulting en de overname van een groot deel van adviesbureau Arthur Andersen. Het hoofdkwartier staat in Amsterdam.

Arcwide biedt IFS Cloud-implementatie, technologische dienstverlening, advies, beheer en training aan organisaties in Nederland, België, Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. De joint venture wordt geleid door de Fransman Philippe Chaniot, partner bij BearingPoint en manager van de activiteiten in Frankrijk, Benelux en Afrika.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-03-24T12:39:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.