SDB versterkt zich in kinderopvang met Quebble

Dit artikel delen:

SDB Groep neemt Quebble over en versterkt zich daarmee in de kinderopvangsector. De zorgautomatiseerder uit Zoetermeer levert een totaaloplossing voor personeelsplanning, kindplanning en het ouderportaal. Vorig jaar kocht SDB al Kindplanner, leverancier van planningssoftware voor de kinderopvang.

De aankoop van Quebble is tot stand met steun van software-investeerder Main Capital Partners die in mei 2018 instapte in de SDB Groep. 

De zorgautomatiseerder beschikt zelf over cloudgebaseerde softwareoplossingen op het gebied van personeelszaken, planning, salarisadministratie, e-learning en business intelligence. Die vormen een aanvulling op de producten van Kindplanner en Quebble om de bedrijfsvoering van kinderdagverblijven in alle breedte te ondersteunen.

De laatste jaren is een consolidatieslag gaande op de softwaremarkt voor kinderopvang. Naast de SDB Groep bouwt Kidskonnekt middels overnames zijn positie gestaag uit. Met hulp van een nieuwe investeerder, Five Arrows Growth Capital, richt dit bedrijf zich nu ook op het buitenland.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-05-06T12:31:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.