Vortex steekt geld in Kees de Boekhouder

Dit artikel delen:

Vortex Capital Partners stapt in Kees de Boekhouder, een aanbieder van boekhoudsoftware voor zzp’ers en kleine ondernemers in Nederland. Het Amsterdamse bedrijf, met ook vestigingen in Rotterdam en Utrecht, wil met steun van Vortex landelijk uitbouwen.

Kees de Boekhouder is in 2009 opgericht door Kees Monteban en Marlou ter Berg. Het bedrijf biedt een all-in-one-oplossing voor zzp’ers en kleine ondernemers, dankzij de combinatie van een eigen ontwikkeld softwareplatform en de service van een persoonlijke boekhouder. Een gebruiker houdt de administratie bij via een eigen online-account; de boekhouder controleert deze, doet de btw- aangiftes, stelt de jaarrekening op en stuurt de aangifte inkomstenbelasting naar de Belastingdienst.

Het bedrijf weet met deze aanpak flink te groeien en bedient zo'n 6.500 klanten. Volgens Kees de Boekhouder vormt zijn oplossing een alternatief voor de bestaande boekhoudsoftware die te complex zou zijn voor de eenvoudige administratie van zzp’ers en kleine ondernemers. Bovendien ervaren kleine ondernemers de tarieven van boekhouders als ondoorzichtig en draagt het vakjargon niet bij aan de transparantie van het boekhoudproces.

Met financiële steun van investeerder Vortex wil Kees de Boekhouder in heel Nederland voet aan de grond krijgen bij eenpitters en kleinbedrijven.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-05-30T12:22:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.