Arcus IT Group lijft Dynamics-expert Tempero in

Dit artikel delen:

Arcus IT Group neemt Microsoft Dynamics-specialist Tempero (ruim dertig medewerkers) uit Naarden over. Hiermee kan de it-dienstverlener uit Zwolle zijn klanten voortaan ook van dienst zijn op het gebied van data en commerciële processen.

Arcus, met acht vestigingen verspreid over Nederland, doet nu vooral infrastructuur en technisch applicatiebeheer. Het bedrijf is specialist in werkplekautomatisering met Microsoft 365, terwijl Tempero zich heeft toegelegd op het automatiseren van het marketing- en salesproces via Dynamics 365.

Remco Rijnhart, directeur van Tempero: ‘Dat sluit goed aan bij de vraag uit de markt, die steeds vaker de grenzen van disciplines overschrijdt. De klantvraag gaat naast marketing en crm nu bijvoorbeeld ook over Power BI en security. Of over de integratie van Dynamics op de werkplek.’


Arcus IT

Arcus IT is de afgelopen jaren flink gegroeid, met name door overnames. Aanvankelijk ging dat gepaard met geld van Pride Capital Partners. Maar afgelopen mei verkocht deze partij haar belang aan Egeria, de investeringsmaatschappij van de familie Brenninkmeijer (C&A). Egeria voegde Arcus IT samen met Accent Automatisering, een it-dienstverlener waarin men ook al een meerderheidsbelang had. 

Met het enorme kapitaal van Egeria achter zich zal Arcus IT versneld acquisities doen. Doel is één van de leidende spelers te worden in ict-dienstverlening voor de mid-market. In november 2021 werd Differit uit Hengelo overgenomen, een implementatiepartner voor Afas. Daarvoor waren al onder meer Itass, Syson en Phylax ingelijfd. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-07-20T10:25:00.000Z Alfred Monterie
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.