Axelio neemt Microsoft-partner Newminds over

Dit artikel delen:

Newminds maakt voortaan deel uit van de Axelio-groep. Het bedrijf uit Hengelo is de derde Microsoft-specialist die is aangetrokken, na de eerdere overnames van Pixelzebra (Microsoft Dynamics CRM) en Xperit (Microsoft Business Central ERP-partner).

Newminds bestaat uit twee business units. De eerste levert enterprise resource planning (erp)-software rond Microsoft Dynamics Business Central. Ook heeft deze softwaretak een oplossing (Agrio Software) voor de agrarische sector in huis als ook voor field service management (Spatio Software) en aanvullende apps. De tweede business unit levert infrastructurele en beheerdiensten, waaronder Azure Cloud-services en devops-toepassingen.

Groeiambitie

De overname past in de groeiambitie van Axelio en investeerder 5CS Capital Partners om een groep specialisten samen te stellen, die klanten een zo volledig mogelijk technologieplatform biedt binnen het Microsoft-ecosysteem.

Newminds blijft onder eigen naam actief in de markt. Frank van der Woude, algemeen directeur van Axelio, noemt het 'een supergespecialiseerd bedrijf'. Niet alleen als erp-leverancier binnen het Microsoft-ecosysteem, maar ook omdat het actief is in een specifiek marktsegment, namelijk de agrarische sector.

'Daarin bedient Newminds nationale en internationale klanten met een ontwikkelde add-on op Business Central. Een oplossing voor de verwerking van veldgewas zoals aardappelen, uien en wortelen.' Ook wijst Van der Woude op de Spatio-oplossing, die vooral bedoeld is voor engineers die onderweg zijn en via een service-app hun planning ter plekke kunnen bijwerken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-07-21T12:12:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.