Buddee haalt miljoen euro op voor hr-platform mkb

Dit artikel delen:
Groeikapitaal

Het Nederlandse Buddee heeft één miljoen euro aan financiering binnengeharkt bij een netwerk van angel-investors. De startup biedt een online-platform waarop ondernemers uit het mkb hun personeelszaken kunnen regelen.

De investering gebruikt de startup om het team uit te breiden en diensten en producten te verbeteren. Buddee richt zich naast mkb'ers op boekhouders en human-resources-consultants. Het kapitaal wordt tevens aangewend om de integratie met planning-tools als Shiftbase en recruitmenttools als Homerun en Recruitee te vergemakkelijken. Buddee is al te koppelen aan de Nmbrs-software en verschillende boekhoudpakketten.

Naar het idee van Buddee bestaan er in Nederland amper geïntegreerde, makkelijk te gebruiken online-oplossingen waarmee mkb'ers alle processen en administratie omtrent personeelszaken, salaris, arbeidsvoorwaarden en arbeidsrecht efficiënt kunnen regelen. Oprichter Rob Toonen: 'De corona-maatregelen en het noodgedwongen thuiswerken betekende een grote verandering voor mkb-bedrijven. Hoe moesten reiskosten, verlofdagen en thuiswerk-vergoedingen nu geregeld worden? Ons platform helpt hen met die administratieve uitdagingen. Bij veel bedrijven gaat de administratie nu nog per mail of wordt in Excel-sheets opgeslagen. Wij bundelen alles in één digitale omgeving. Dat bespaart ondernemers, werknemers en hun boekhouders tijd en rompslomp.'

Het bedrijf rekent Daily Paper, Tonny Media, Parfumado, Share Council, Intersport en Fest tot zijn klanten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-11-07T10:47:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.