Axians breidt portfolio uit met erp-software van Unit4

Dit artikel delen:
Partners handen

It-dienstverlener Axians, onderdeel van Vinci Energies, gaat een samenwerking aan met Unit4, leverancier van enterprise resource planning (erp)-software voor dienstverlenende organisaties. Axians wordt wederverkoper van Unit4's cloudapplicatie ERPx.

De activiteiten omtrent ERPx worden binnen de groep ‘business applications’ ondergebracht. Axians is al actief met vier andere business units rondom erp- en procesmanagement-oplossingen voor verschillende sectoren, waaronder de overheid, zorg, handel, logistiek, industrie en agf. Met  ERPx dekt het nu ook de zakelijke dienstverlening af.

Unit4 levert ERPx volledig vanuit de cloud. Het is een schaalbaar software as-a-service platform, gerealiseerd met meerdere lokalisaties en gebaseerd op open standaarden waardoor het maken van koppelingen en extensies snel te realiseren is.

Naast Unit4 is Axians reseller van Exact en levert het erp-oplossingen op basis van Microsoft Dynamics 365 Business Central.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-02-27T18:38:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.