Main bouwt aan Europese bouwsoftwaregroep

Dit artikel delen:

Main Capital heeft de in München gevestigde bouwsoftwareleverancier PMG overgenomen. Het is een add-on-acquisitie voor het vorig jaar april gekochte Pro4all, een aanbieder van software voor de bouw uit Woerden. Dit partnership is de eerste stap in de ambitie om een Europese bouwsoftwaregroep te vormen.

PMG, opgericht in 2009 met hoofdkantoor in München, is actief voor de bouw- en vastgoedsector. Het bedrijf (veertig man) biedt het hoofdproduct Pave, een samenwerkingsplatform dat de levenscyclus van bouwprojecten ondersteunt. Een belangrijke, trouwe klant is Rohde & Schwarz.

Pro4all (vijftig man), opgericht in 2001, zegt een sterke positie in de Nederlandse bouwindustrie te hebben verworven dankzij zijn documentmanagementoplossing Docstream. In de afgelopen jaren is het productaanbod uitgebreid met de kwaliteitsborgingtool Snagstream en Prostream, een projectmanagementplatform dat bouwspecifieke projectmanagementaspecten faciliteert zoals de BIM-standaard en proactief risicomanagement.  

Pro4all en PMG bedienen gezamenlijk een groep van ruim duizend klanten in de Benelux en DACH-regio.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-03-14T11:50:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.