Oracle ververst Peoplesoft-pakketten

Dit artikel delen:

Oracle komt met nieuwe versies van Peoplesofts software. De databasefabrikant kreeg die pakketten in handen met de overname van die ERP-leverancier (bedrijfsautomatisering).

De nieuwe versies betreffen de programma's voor accounting en supply chain management. Dit zouden de eerste vruchten zijn van Oracle's Project Fusion dat de eigen software moet samenbrengen met de diverse overgenomen, deels overlappende, pakketten.

 

De nu gisteren uitgebrachte nieuwe software vormt een eerste stap in het streven Peoplesoft-gebruikers over te krijgen naar de toekomstige Project Fusion-programmatuur. Oracle benadrukt dat het de ondersteuning voor huidige versies voortzet, zoals eerder al toegezegd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Het streven Peoplesoft-gebruikers over te krijgen naar de Project Fusion-programmatuur kan namelijk een
erg zijn voor Oracle(Peoplesoft).Als gebruikers eemaal hun erp-systeem willen "optimaliseren",dan gaan ze liever met een betere leverancier in zee,namelijk SAP.Alsgevolg van de overname van Peoplesoft door Oracle zal ervoor zorgen dat de huidige Peoplesoft-klanten geen vertrouwn meer hebben in hun software.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-10-06T12:34:00.000Z Jasper Bakker
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.