Exact legt hand op branchegenoot Reeleezee

Dit artikel delen:
Deal handen schudden overname

Softwarebedrijf Exact neemt branchegenoot Reeleezee uit Breukelen over. Door de overname van die leverancier van online-boekhoudsoftware breidt Exact het aanbod uit met oplossingen voor zelfstandigen zonder personeel (zzp'ers) en mkb-klanten. Ook krijgt Exact Cashr in handen, een door Reeleezee ontwikkelde kassaoplossing voor detailhandel en horeca.

De vijftig medewerkers van het in 2001 opgerichte Reeleezee blijven actief vanuit hun kantoor aan de A2 in Breukelen. Exact gaat bestaande productlijnen afzonderlijk doorontwikkelen. Wel gaan technische teams samenwerken op het vlak van machinaal leren, blockchain en standard business reporting (srb).

Reeleezee richt zich op boekhoudsoftware voor ondernemers die bekend zij met online-boekhouding. Exact haalt met de overname ook Cashr in huis, een door Reeleezee ontwikkelde kassaoplossing gericht op kleine ondernemers die vanuit een online-omgeving hun kassasystemen willen beheren. Daardoor kan Exact klanten in de detailhandel en horeca voorzien van kassaoplossingen die zijn te integreren in boekhoudsoftware.

Exact stelt dat het samen met Reeleezee ongeveer 325.000 bedrijven bedient. De softwareleverancier claimt dat de helft van alle accountants- en administratiekantoren in Nederland gebruikmaakt van de oplossingen van het bedrijf uit Delft. 

In juni 2017 breidde Exact de activiteiten nog uit met de overname van het Franse Dièse Finance. Die overname moet een impuls geven aan de activiteiten in Frankrijk. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-29T14:32:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.