Managed hosting door True

ABN Amro opent api-portaal voor externe ontwikkelaars

Dit artikel delen:

ABN Amro introduceert een Developer Portal, waar het basisfunctionaliteiten en zakelijke api’s beschikbaar stelt voor externe ontwikkelaars. De bank hoopt hiermee innovatie te versnellen en zijn dienstverlening te verbeteren.

ABN Amro wil externe ontwikkelaars betrekken bij de ontwikkeling van producten en diensten. Daarvoor introduceert het de Developer Portal, een portaal dat alles biedt 'wat externe developers nodig hebben om op de api’s van ABN Amro te werken’.

Het platform biedt in eerst instantie basisfunctionaliteiten en api’s voor zakelijke klanten. Het focust zich op toegang tot betaalrekeningen, Tikkie-betaalverzoeken en het versturen van grote aantallen betalingen. De bank wil dit in een later stadium uitbreiden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Dus eigenlijk wat bunq al een jaar doet?

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.