ING neemt betalingsverwerker Payvision over

Dit artikel delen:

ING heeft een meerderheidsbelang van 75 procent genomen in creditcardverwerker Payvision uit Amsterdam. De overige 25 procent blijft in bezit van de Payvision-oprichters die de dagelijkse leiding voeren. Met ING als nieuwe eigenaar verwacht Payvision verder te kunnen investeren in zijn portfolio en wereldwijd sneller te kunnen groeien.

Payvision is in 2002 opgericht en verwerkt volgens eigen opgave ruim 110 miljoen betalingstransacties per jaar. Het bedrijf heeft inmiddels kantoren in tien steden in de VS, Europa, Azië en de Pacific. Payvision verwerkt niet alleen betalingen via creditcards en debetcards maar kan via zijn omnichannelplatform Acapture tevens onlinebetalingen verwerken.

ING verwacht na afronding van de overname vooral zijn zakelijke klanten beter te kunnen bedienen als het gaat om betalingsafwikkelingsmogelijkheden.

Volgens Het Financieele Dagblad realiseerde Payvision in 2016 een omzet van 81,2 miljoen euro en een nettowinst van 4,2 miljoen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij ING

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-02-02T09:13:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.