Keylane haalt Noorse verzekeraar binnen

Dit artikel delen:

Møretrygd, een Noorse schadeverzekeraar, heeft Keylane’s polis- en schadeadministratiesysteem geselecteerd als oplossing om hun diensten aan klanten en tussenpersonen te verbeteren en de processen te stroomlijnen. Uiteindelijk moeten deze verbeteringen bijdragen aan de groeidoelstellingen. De Utrechtse leverancier van verzekeringssoftware levert zijn administratiesysteem als SaaS (software-as-a-service)-oplossing.

Møretrygd, waarvan de wortels terug gaan tot het midden van de negentiende eeuw, heeft zijn hoofdkantoor in Ålesund. Het bedrijf bedient van oudsher veel klanten in de maritieme sector. Møretrygd zal de gekozen verzekeringsoplossing implementeren voor zowel particuliere als commerciële producten. De verzekeraar verwacht dat de software van Keylane het mogelijk maakt om eenvoudig nieuwe producten op de markt te brengen.

Ralf Timmer, algemeen directeur van Keylane, is blij dat zijn bedrijf weer een verzekeringsklant in Noorwegen mag verwelkomen. 'Møretrygd kan profiteren van onze expertise van de Noorse markt, de gestandaardiseerde Noorse functionaliteit in onze software voor schadeverzekeringen en ons lokale implementatieteam.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-02-14T14:40:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.