Managed hosting door True

Topicus-spinoff Jungo krijgt kapitaal van Aegon

Dit artikel delen:

Financieel concern Aegon heeft een minderheidsbelang genomen in de nieuwe hypotheekaanbieder Jungo. Deze startup biedt een platform dat het voor het grote publiek mogelijk maakt te investeren in Nederlandse hypotheken. Naar verwachting doet Jungo in de eerste helft van 2018 zijn intrede in de markt. Jungo is een initiatief van it-bedrijf Topicus en is in 2015 opgericht.

Jungo is een online platform dat crowd-investeerders direct laat investeren in individuele Nederlandse hypotheken. Met slimme technologie verbindt Jungo vraag en aanbod, het voordeel is voor de huizenkoper én de investeerder. De crowd-investeerders helpen huizenkopers aan een voordelige hypotheek, terwijl ze zelf een gezond rendement maken.

Jungo had met aandeelhouder en it-partner Topicus al de beschikking over technologie en expertise. Met Aegon heeft Jungo nu ook een strategisch partner in de financiële wereld aan zich weten te binden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-02-26T11:31:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.