Financiële injectie voor leverancier TaxModel

Dit artikel delen:

Softwareleverancier TaxModel uit Den Bosch maakt bekend dat het een financiering heeft ontvangen van Newion Investments. Het bedrijf is een internationale leverancier van belastingsoftware. Om welk bedrag het gaat, is niet bekend.

Het Nederlandse TaxModel, in 2005 opgericht door Hank Moonen, is thuis in het automatiseren van internationale fiscale werkstromen met betrekking tot transferpricing, belastingpositieberekeningen voor de jaarrekening en tussenliggende belastingrapportages, fiscale projecties, en ondersteunende tools. Het biedt bovendien in-huis belastingondersteuning aan multinationals. Onder de meer dan tachtig klanten zijn internationale (niche)belastingadvieskantoren, grote advocatenfirma’s, accountantskantoren en multinationals.

Ceo Moonen: ‘De investering zal worden gebruikt om ons platform verder te ontwikkelen en om marketing en sales uit te breiden.’

Newion Investments is een investeringsmaatschappij, gericht op Europese business-to-business softwarebedrijven met een wereldwijde ambitie en bekend van investeringen in de saas-sector, waaronder Collibra, Mirror42 (overgenomen door ServiceNow) en Instant Magazine.

In een toelichting op de investering verklaart Frank Claassen, managing partner Newion Investments, onder de indruk te zijn van de visie en oplossingen van TaxModel. ‘Moonen en zijn team beschikken over de unieke combinatie van diepgaande it- en belastingkennis. Klantrecensies en marktonderzoeken bevestigen het groeipotentieel.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-01-22T06:54:00.000Z Cees Visser
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.