Semansys in handen van Netsam Participaties

Dit artikel delen:
samenwerking

Investeringsmaatschappij Netsam Participaties neemt Semansys over. Dat bedrijf uit Zoetermeer levert software voor gestandaardiseerde financiële verslaglegging. Onder de vleugels van de investeerder wil Semansys zijn organisatie ‘naar het volgende niveau’ tillen door onder meer in te zetten op innovaties.

Semansys, opgericht in 1998, levert software voor financiële verslaglegging (standard business reporting, sbr) en business monitoring. Hiervoor heeft het een XBRL-technologie (een open standaard om financiële gegevens uit te wisselen via internet) ontwikkeld en maakt het gebruik van semantiek. Via zijn oplossing wil het de informatiestromen tussen bedrijven en overheid simpeler, efficiënter en transparanter maken.

Semansys claimt actief te zijn in dertig landen en zijn wereldwijde klanten te bedienen via zijn partners. Klanten zijn onder meer softwarebedrijven, zoals Microsoft, Unit4 Business Software en Wolters Kluwer.

Participatiemaatschappij Netsam Participaties investeert in it-bedrijven met een niche marktfocus en een omzet van minimaal drie miljoen euro.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-10-03T09:37:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.