Conclusion neemt Yellowtail over

Dit artikel delen:
Fintech

Door de overname van het fintech-bedrijf Yellowtail heeft Conclusion zijn ecosysteem versterkt op het vlak van financiële dienstverlening. Yellowtail ontwerpt, bouwt en beheert digitale en datagedreven softwareoplossingen voor financiële dienstverleners, met als missie de kwaliteit van het financiële leven van consumenten te verbeteren.

Conclusion is een samenstel van it-bedrijven die, als onderwerpen daar behoefte aan hebben, samenwerken om een klantvraag zo goed mogelijk in te vullen. Matthijs Mons, managing director van Yellowtail: 'Als onderdeel van Conclusion kan Yellowtail echt een volgende stap zetten. Zo zien we meerdere kansen door op te trekken met Conclusion labels die ons samen beter positioneren bij grote accounts binnen het ecosysteem en krijgen we meer slagkracht om grote projecten aan te gaan.'

Engbert Verkoren, topman bij Conclusion: “Dat Yellowtail nu onderdeel uitmaakt van het ecosysteem, versterkt ons als transformatiepartner in de financiële sector. Voor financiële instellingen wordt de komende jaren een duurzame en persoonsgebonden klantrelatie cruciaal. Met de datagedreven softwareoplossingen van Yellowtail kunnen wij financiële dienstverleners helpen bij deze digitale transformatie.'

Vorig jaar bijvoorbeeld breidde Conclusion zijn positie op de SAP-markt uit, doordat het eerder overgenomen MyBrand de onderneming Nextmoves had overgenomen. Dit bedrijf is specialist op het gebied van hr-oplossingen op basis van SAP HCM en SuccessFactors.

Zo werkt Conclusion verder aan kennis en vaardigheden op de domeinen digital experience, data driven, business platforms & consultancy, digital engineering & adm, enterprise applications, managed cloud services, mission critical, expert centers, en specials.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-03-30T13:54:00.000Z Teus Molenaar


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.