Main Capitals Onventis neemt WorkFlowWise over

Dit artikel delen:
Euro

Onventis heeft samen met het management en grootaandeelhouder Main Capital, WorkFlowWise uit Rijswijk overgenomen. Het is een leverancier voor workflowautomatisering, factuurverwerking en declaratie-afhandeling. De oprichters van WorkFlowWise worden medeaandeelhouders in de gecombineerde groep. Het overnamebedrag is niet naar buiten gebracht.

WorFlowWise werd opgericht in 1997. Het bedrijf biedt een low-code-platform gericht op betalingsprocessen. WorkFlowWise bedient klanten als Adecco, Hilton Food Group en SDU Publishers.

Cloudgebaseerde factuurverwerking

In de komende jaren zal de combinatie met WorkFlowWise het Open Procurement Network van Onventis uitbreiden, vooral met volledig cloudgebaseerde factuurverwerking en declaratie-afhandeling. De huidige klanten van Onventis zullen volgens de partijen profiteren van de geïntegreerde suite door middel van extra functionaliteiten en verbeterde flexibiliteit naast de hele aanbestedingscyclus, maar vooral in het betaalgedeelte. Bovendien zal Onventis ook het klantenbestand in de Benelux verder uitbreiden, waarmee het gemeenschappelijke doel van een internationaal end-to-end-platform wordt versterkt.

Sven van Berge Henegouwen van Main Capital Partners geeft aan dat sinds Main Onventis in juni 2019 inlijfde, de investeringsmaatschappij hard op zoek ging om een leverancier van factuurverwerking en workflow-automatiseringssoftware te vinden als aanvulling op de productsuite van Onventis, wat nu met de overname van WorkFlowWise is gelukt,

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-05-28T11:14:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.