ABN slijt betaalplatform Moneyou Go aan TM-Pro

Dit artikel delen:
deal handen schudden overeenkomst contract

ABN Amro verkoopt zijn online financiële dienstverlener Moneyou Go aan TM-Pro. Dit fintech-bedrijf uit Amsterdam het platform over, inclusief het intellectueel eigendom en de betrokken medewerkers. De operationele activiteiten en de software zullen worden gecombineerd tot een gezamenlijke ‘open banking’-oplossing voor financiële dienstverlening. De activiteiten zullen verder gaan onder de naam van TM-Pro.

Moneyou werd in 2001 opgericht. Naast hypotheek- en spaarproducten bood Moneyou het online betaalplatform Moneyou Go aan. Op 12 augustus 2020 maakte ABN Amro dat het alle activiteiten van Moneyou van deze dochteronderneming zou beëindigen, op de hypotheekactiviteiten na. De lage rente zorgde er voor dat de activiteiten in voornamelijk Nederland en Duitsland niet rendabel te krijgen waren.

Nu pikt TM-Pro dus het online platform Moneyou op om het te integreren en verder te ontwikkelen binnen de eigen omgeving. Dit bedrijf startte in 2011 als leverancier van data-aggregatie en software voor particulier bankieren. TM-Pro werkte al samen met Moneyou. Een klein deel van het honderdvijftig tellend personeelsbestand gaat over naar TM-Pro.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-10-01T11:59:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.