Betaalspecialist Buckaroo komt naar België

Dit artikel delen:
Rekening online betalen

De Nederlandse fintech Buckaroo heeft een kantoor geopend in Brussel. Het bedrijf, dat zich richt op online-betaalstromen, ziet België als groeimarkt voor Europese uitbreiding. Buckaroo heeft al partnerships met Bancontact Payconiq en POM.

Dat Buckaroo interesse heeft in België laat zich verklaren door de groeiende e-commerce in ons land, zegt het bedrijf. Daardoor hebben Belgische webwinkels behoefte aan online-betaalmogelijkheden. Buckaroo is gespecialiseerd in het faciliteren van online-betaalstromen, zoals checkouts en abonnementsbetalingen, kredietmanagement en het verwerken van incasso’s. Het bedrijf biedt een pakket van ruim veertig van dergelijke betaalmethoden aan, waaronder Bancontact, Visa, Mastercard, Payconiq en Apple Pay. De fintech-onderneming heeft voor klanten branche-specifieke, internationale oplossingen ontwikkeld, zoals abonnements- en kredietmanagement voor grote bedrijven, waaronder telecoms en streamingdiensten. In de Benelux gebruiken meer dan drieduizend ondernemingen de diensten van Buckaroo, waaronder Swapfiets, Videoland en The Ocean Cleanup.

Brecht Kaes krijgt de leiding over het Brusselse kantoor. De eerste stappen voor de introductie in België zijn al gezet: Buckaroo is een partnership met Bancontact Payconiq aangegaan, waardoor het in juli de eerste aanbieder van Wallet Initiated Payments (WIP) werd. De betaalserviceprovider is tevens Bancontact-acquirer, waardoor directe koppelingen met betaaloplossingen mogelijk worden. Ook de eerste Belgische klanten zijn al aangesloten, waaronder de webshop van de Rode Duivels.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-01-13T09:38:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.