Visma Onguard lijft Outstanding24 in

Dit artikel delen:

Het Amsterdamse Visma Onguard, leverancier van financiële cloudsoftware, neemt zijn branchegenoot Outstanding24 uit Breda over. De organisatie krijgt hiermee toegang tot een cloudoplossing voor debiteurenbeheer, specifiek voor mkb’ers.

Outstanding24, in 2017 opgericht door Anton Maas en Richard Witte, biedt een online platform voor debiteurenbeheer. De cloudoplossing wordt gekoppeld aan het boekhoudpakket van de klant. Hiervoor werkt het samen met onder meer Exact, Afas en Unit4. De scale-up bedient met name kleine en lokale ondernemers en mkb’ers. Als onderdeel van Visma Onguard wil Outstanding24 zijn groeiambities realiseren.

Visma Onguard levert credit management-oplossingen. Het biedt een platform waarbij alle processen in de order-to-cash-keten op elkaar zijn aangesloten, waaronder debiteurenbeheer. Via de overname kan het nu ook de mkb-markt voorzien van een oplossing voor debiteurenbeheer.

Visma Onguard vindt zijn oorsprong in 1993, toen het bedrijf Ontarget door David Taylor werd opgericht. In 2014 werd de naam gewijzigd in Onguard. Twee jaar later stapte Main Capital in de organisatie, die zijn aandelen in 2020 weer verkocht aan de Noorse Visma Group.

Andere merken die in Nederland onder de Visma-paraplu vallen zijn Visma Connect, Visma Raet, ProActive, Visma Idella, PinkWeb, HR2day, Dotweb, VerzuimSignaal, PlusPort, Circle Software en Visma Roxit.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-01-13T16:37:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.