Denen pompen miljoenen in boekhoudtool Tellow

Dit artikel delen:
fintech

De Nederlandse boekhoudtool Tellow verbreedt zijn doelgroep van zzp’ers naar het kleinbedrijf. Het Deense moederbedrijf Ageras heeft besloten tot een miljoeneninjectie om de verdere groei mogelijk te maken. Dit meldt Thomas Vles, de nieuwe ceo van Tellow, in het FD.

Tellow is een tool die de boekhouding automatiseert, facturen maakt en financieel overzicht biedt. Volgens directeur Vles gaat een deel van de zestig miljoen euro investering die Ageras van het Amerikaanse Lugard Road Capital heeft gekregen, naar zijn bedrijf.

Vles, tevens managing director van de Dutch Startup Association (DSA), wil de strijd aangaan met gevestigde spelers als Exact en Visma. Het streven is het aantal gebruikers dit jaar te laten verdubbelen tot twintigduizend. Ook het productaanbod wordt verbreed. Gedacht wordt aan een urenregistratie-tool en een toepassing die berekent hoeveel geld je opzij moet zetten voor de inkomstenbelasting. 

Tellow werd vorig jaar door Ageras overgenomen. Het Deense bedrijf blijft daarnaast in Nederland actief met een specialistendatabank voor accountants, boekhouders, auditors, belastingadviseurs en financieel adviseurs. Naast Tellow heeft Ageras ook de boekhoudapps Billy en Meneto.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-02-23T15:11:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.