Dynatos focust op Scandinavië met aankoop Entiq

Dit artikel delen:
Scandinavië

Dynatos, onderdeel van de Belgische Cronos Group, neemt Entiq over. Dat Noorse bedrijf gaat verder als Dynatos en wordt onderdeel van de regio Dynatos Nordics. Zij werken samen met de bestaande dochteronderneming in Denemarken.

Entiq voorziet lokale en internationale bedrijven van automatiseringsoplossingen voor financiële processen. De focus ligt op Kofax- en ReadSoft-technologie. Dynatos is op zijn beurt gespecialiseerd in SAP. Dit is van toegevoegde waarde voor de Entiq-klanten, omdat veel van hen nog niet het meeste uit hun SAP-systeem halen. Het team van Entiq wordt onderdeel van Dynatos Noorwegen. Die tak staat onder leiding van Vlad Alexandru Stoian.

‘Met een nieuwe dochteronderneming kunnen we onze klanten in Scandinavië beter van dienst zijn. Daarnaast stelt het ons in staat om ons bredere oplossingsportfolio op de markt te brengen’, vertelt Dynatos-directeur Gert-Jan de Vries. ‘Door de overname van Entiq bedienen we in totaal meer dan 350 klanten en partners in Scandinavië. We merken dat de regio Nordics vooroploopt in digitale transformatie, onze klanten en partners zijn op zoek naar de volgende stap in de automatisering van financiële processen en hebben een hoge acceptatie van cloud-oplossingen.’

Dynatos, opgericht in 2010, is onderdeel van de Cronos Groep. Het bedrijf is ontstaan vanuit het Oracle-cluster binnen de Cronos Groep en heeft sinds de start een ononderbroken groei gekend. Begin 2016 is een tweede vestiging in Nederland geopend, waarbij een team zich bij Dynatos heeft aangesloten. Daarna zijn opvolgend vestigingen geopend in Spanje, Polen, Denemarken en Duitsland. De organisatie bedient ruim zevenhonderd internationale klanten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-05-26T11:53:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.