Dias Software vergroot cloudaanbod via Online Groep

Dit artikel delen:
Cyberverzekering

Aanbieder van software voor verzekerings- en hypotheekadviseurs, Dias Software, neemt Online Groep over. Dat bedrijf levert Online Pro, een pakket voor verzekeringsadviseurs dat onder meer gekoppeld is met voip (voice over ip), een elektronisch dataplatform en een app voor consumenten. Met de overname wil Dias sneller innoveren op de markt voor verzekeringsadvies.

Fred Lingg, algemeen directeur van Dias Software, legt uit dat de overname past binnen een groeiplan om meer klanten aan te sluiten op clouddiensten en softwareproducten als Dias Assurantie, Dias Volmacht en Dias Advies door te ontwikkelen met Online Pro aan boord. 

Dias Software uit Zoetermeer versterkt door de overname zijn positie in de softwaremarkt voor financieel adviseurs: ‘Op de provinciale markt zijn wij marktleider en hebben de afgelopen periode een gezonde groei gezien met onder andere onze adviessoftware in dit marktsegment. Op de volmachtmarkt wordt onze nieuwe technologie volop geadopteerd’, stelt Lingg.

Online Groep blijft actief onder de eigen naam en het huidige management en houdt Nijmegen als de  thuisbasis.

Dias Software en Online Groep

"De eigenaren van Dias koppelen hun ervaring in de verzekerings- en hypothekenwereld met hun kennis van clouddiensten "

Dias Software bestaat ruim veertig jaar en maakt met zo’n zestig collega’s software voor verzekerings- en hypotheekadviseurs. Het bedrijf heeft sinds 2019 nieuwe Nederlandse eigenaren die ervaring in de verzekerings- en hypothekenwereld koppelen aan hun kennis van clouddiensten. De software wordt onder meer gebruikt door klanten als Hypotheek Visie, YouSure, Verheul Groep en Herenvest.

Online Groep bestaat 38 jaar en is met acht man actief is in de verzekeringsbranche. Het bedrijf levert onder meer geïntegreerde oplossingen met voip en de consumenten-app van Online Pro en synchroniseert die software met het Online E-Data Platform. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-10-11T16:01:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.