Appronto updatet klantenportaal Argenta Nederland

Dit artikel delen:
bankkaat

Appronto uit Breda, specialist in low-code en cloud-integraties, gaat het klantportaal vernieuwen van Argenta Nederland. De Belgische bank richt zich in Nederland resoluut op de markt voor hypotheken en sparen voor particulieren en wil er zich positioneren als de woonbank.

Appronto ontwikkelt voor Argenta een flexibele it-architectuur die optimale digitale veiligheid moet bieden en klaar is voor (toekomstige) klantverwachtingen. Ook de it-kosten moeten omlaag. Het eerste project is het vernieuwen van het klantportaal Mijn Argenta.

Appronto zet daarvoor het low-code-platform van Mendix in. ‘De verhalen over korte ontwikkeltijd had ik al wel gehoord, maar het is bijzonder om het nu aan den lijve mee te maken’, zegt Bart Zacht, it-topman bij Argenta Nederland. ‘Na een selectieproces hebben we gekozen voor een samenwerking met Appronto. Naast de juiste kennis en certificeringen hebben de ontwikkelaars bij Appronto ook gevoel voor wat er komt kijken bij app-ontwikkeling bij een bank.’

In België verloopt de digitalisering van Argenta met horten en stoten. De bank keek lange tijd tegen een achterstand aan ten opzichte van zijn concurrenten en kwam enkele malen negatief in het nieuws door phishingzaken en digitale kraken op geldautomaten. 


x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-12-10T11:38:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.