Dit zijn de winnaars van de Dutch Blockchain Awards

Dit artikel delen:

Tijdens de Dutch Blockchain Week 2021 zijn de winnaars bekendgemaakt van de tweede edite van de Dutch Blockchain Awards. Bitvavo, Cryptotakkies, Dusk Network, LTO Network, RTI Blockchain en Madelon Vos gingen er met de felbegeerde prijzen vandoor.

De Dutch Blockchain Week (DBW) werd georganiseerd door Blockchain Netherlands en de Dutch Blockchain Coalition. Tijdens deze week werden voor de tweede keer op rij in totaal zes blockchain-awards uitgereikt.

Computable had zich als partner verbonden aan deze Dutch Blockchain Awards. In vijf categorieën waren kandidaten aangedragen, ook was er een prijs voor de BCNL-community. Er is gekeken naar aansprekende blockchain-voorbeelden onder zakelijke en publieke oplossingen, betekenisvolle toepassingen in het onderwijs, blockchain met sociale impact, ook waren personen genomineerd die met blockchain het verschil hebben gemaakt.

De winnaars van de Dutch Blockchain Awards 2021 zijn:

  • Social Impact Award: RTI Blockchain
  • Enterprise Solution Award: LTO Network
  • Public Solution Award: Bitvavo
  • Impactful Person Award: Madelon Vos
  • Meaningful Education Award: Cryptotakkies
  • BCNL Community Award: Dusk Network

De week stond verder in het teken van mondiale blockchain ontwikkelingen en het ecosysteem in Nederland met een inhoudelijk programma rondom verschillende thema’s.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-12-14T16:39:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.