Finly koopt branchegenoot FinConnect

Dit artikel delen:
fintech

Finly, software voor financiële dienstverleners, neemt branchegenoot FinConnect uit Roelofarendsveen over. Met de acquisitie verstevigt Finly zijn propositie voor intermediairs zoals hypotheek-adviseurs en tussenpersonen. Finly biedt software voor het voorbereiden, voeren en afwikkelen van verkoop- en adviesgesprekken.

FinConnect levert oplossingen waarmee tussenpersonen sneller en meer digitaal een nieuwe schade kunnen melden. Volgens FinConnect-directeur Rob van der Zwan hebben beide bedrijven een overlap, maar zijn ze ook complementair aan elkaar. 

Samen met Joost Heijligers, Rene Molhoek en het Finly-team wil hij verder bouwen aan de doorontwikkeling van FinConnect. Waar mogelijk vindt integratie plaats met de software van Finly. Beide applicaties zijn ontwikkeld in dezelfde taal. In de toekomst moeten de twee producten tot één kunnen samensmelten. FinConnect wordt voorlopig als zelfstandig merk voortgezet. Van der Zwan blijft aan als algemeen directeur van FinConnect.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-03-29T11:02:00.000Z Alfred Monterie
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.