Nobel Van Dijk & Partners en Modulair samen verder

Nobel Van Dijk & Partners en Modulair Info Groep bundelen hun krachten en smelten samen in één organisatie. Als marktleider in het midden-market segment richt de nieuwe organisatie zich op het aanbieden van totaaloplossingen aan bedrijven.

Beide partijen waren al langer op zoek naar aanvulling op hun bestaande dienstenpakket en zien de samengang dan ook als een positieve en strategische stap. De expertise en ervaring van NVD&P op het gebied van ict-infrastructuur en het specialisme van Modulair Info Groep in business solutions vullen elkaar aan, aldus NVD&P-directeur Kees Koomen en zijn collega Modulair Piet van Vugt.

NVD&P en Modulair constateren dat steeds meer mkb-bedrijven behoefte hebben aan een all-round ict-partner die zowel op uitvoerend als strategisch niveau uitkomst biedt. Koomen: "Ict dient binnen de toekomstvisie van een bedrijf een faciliterende rol te spelen. Het is aan de ict-partner om hiervoor een strategie uit te stippelen om deze vervolgens, na goedkeuring, te realiseren. Wanneer de klant na een geslaagde oplevering beschikt over de juiste functionaliteit om zijn business optimaal uit te voeren, rest de zorg om het geheel goed te beheren, van infrastructuur tot applicaties. Door de komst van Modulair kunnen bedrijven voortaan voor deze totale ‘ict- cirkel’ terecht bij Nobel Van Dijk & Partners." In de toekomst blijft Nobel Van Dijk & Partners het dienstenaanbod continu evalueren en indien nodig aanpassen. In dit kader zullen bijvoorbeeld ook de ip-communications activiteiten worden uitgebreid. Indien mogelijk autonoom, maar ook een overname is mogelijk.

Nobel Van Dijk & Partners en Modulair hadden in 2005 een gezamenlijke omzet van 45 miljoen euro en een netto winst van 1,8 miljoen euro. Belangrijke partners voor beide organisaties zijn HP, Exact, Microsoft, Cisco en Citrix. Voor 2006 verwacht men deze omzet te verhogen met 10 procent. Het is de intentie het aandeel van dienstverlening in de totale omzet te laten uitkomen op 20 miljoen euro.

Door de samengang met Modulair is het personeelsbestand van Nobel Van Dijk & Partners gegroeid tot 190 personen. Er vallen geen ontslagen, de organisatie verwacht de komende jaren zelfs te groeien naar een personeelsbestand van rond de driehonderd personen. Met het hoofdkantoor in Naarden en een tweede locatie in ’s-Hertogenbosch heeft de organisatie naar eigen zeggen een goede landelijke dekking.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2006-01-27T14:43:00.000Z Redactie Computable