Limburgse bedrijven positief over it-budget

Ondernemingen in Limburg verwachten het komende jaar meer geld uit te zullen geven aan ict. Dit blijkt uit onderzoek de Limburgse Ict Monitor, is uitgevoerd Flycatcher Internet Research in opdracht van de Vereniging Regitel.

De bedrijven verwachten dat het belang van ict en de aandacht ervoor groter zullen worden, maar dat er geen nieuwe hype ontstaat. De positieve verwachtingen ten aanzien van de investeringen zijn zichtbaar over de gehele linie. Regitel verwacht daarom meer arbeidsplaatsen in de ict sector en dat ict’ers schaarser en dus duurder zullen worden.

De bedrijven voorzien verder groei van de it-budgetten en van de omzet van het bedrijf. Hoewel de respondenten merken dat ict-salarissen stijgende zijn en de beschikbaarheid van personeel onder druk komt te staan, denkt men niet in de knel te komen bij de werving van ict-personeel.

Regitel is een netwerkvereniging van Limburgse bedrijven en kennisinstellingen op het gebied van informatietechnologie, telecom en media. De vereniging heeft circa zeventig leden en is een initiatief van NV Industriebank LIOF.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2006-02-03T09:45:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.