Borland koopt Segue voor ALM-strategie

Borland Software Corporation neemt Segue Software over. Daarnaast is Borland op zoek naar een koper voor zijn IDE-productportfolio (Integrated Development Environment). Deze stappen zijn onderdeel van Borlands strategie voor Application Lifecycle Management (ALM).

Het Amerikaanse Segue Software is wereldwijd aanbieder van oplossingen voor software quality en testing. De overname heeft een waarde van ongeveer 100 miljoen dollar en wordt gefinancieerd met contanten. De twee bedrijven verwachten dat de overname in het tweede kwartaal van 2006 afgerond is.  

De nu af te stoten IDE-productlijn omvat de productlijnen Borland Developer Studio (Delphi, C++Builder en C#Builder) en JBuilder. Vorig jaar kreeg de producent van software-ontwikkelhulpmiddelen al het ongevraagde advies van oud-directeur Robert Coates om zijn gewone ontwikkelsoftware te laten varen en zich te storten op ALM. Borland wees dit toen van de hand en reageerde kort met de mededeling dat iedereen zijn of haar mening mag uiten, maar dat de mening van een ex-topman geen beleid is voor het bedrijf.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2006-02-09T11:32:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.