Heijmans besteedt ict uit aan Atos Origin

Bouwbedrijf Heijmans NV besteedt een groot deel van de ict-activiteiten uit aan Atos Origin. Het gaat daarbij om een vijfjarig contract met een totaalwaarde van vijftig miljoen euro.

Deze uitbesteding betekent voor 49 automatiseerders van Heijmans dat zij in dienst zullen treden van Atos Origin. Het gaat om alle activiteiten voor het werkplek- en netwerkbeheer, het rekencentrum en de helpdesk. De bedrijfsspecifieke it-functies worden niet uitbesteed. De keuze voor Atos Origin is gemaakt na een uitgebreid selectieproces met drie partijen.

Heijmans zegt vanwege innovatieve bouwproducten een toenemende behoefte te hebben aan flexibele ondersteuning en geavanceerde kennis op ict-gebied. Het bouwbedrijf uit Den Bosch verwacht dit eerder te kunnen krijgen van een externe specialist dan de interne it-afdeling. Ook denkt het via uitbesteding op de kosten te kunnen besparen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2006-02-09T14:38:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.