Management pleegt uitkoop Nolan Norton van Atos Origin

Atos Origin en het management van Nolan, Norton & Co in Nederland hebben overeenstemming bereikt over een managementuitkoop. Het strategisch adviesbureau wil via de afsplitsing zijn onafhankelijkheid waarborgen.

Nolan Norton werd onderdeel van Atos Origin nadat de automatiseerder in 2002 moederorganisatie Kpmg Consulting overnam. Dat het adviesbureau deel ging uitmaken van de it-dienstverlener was niet goed voor het onafhankelijke imago. Nolan Norton speelde de afgelopen jaren ook een minder prominente rol in de publiciteit dan voorheen.

De huidige directeur, Ger Damen, blijft aan de leiding staan van het zelfstandige Nolan Norton. Het Nolan Norton Institute, de onderzoekstak met aan het hoofd prof.dr. Hans Strikwerda , blijft deel uitmaken van de nieuwe organisatie. Volgens Damen zal Nolan Norton de komende tijd de zelfstandig adviesdiensten gaan uitbouwen.

Nolan, Norton & Co. is opgericht door de Harvard-academici Richard Nolan en David Norton en is sinds 1988 in Nederland gevestigd. De firma levert advies met 'een hoge toegevoegde waarde' aan het senior management van bedrijven in diverse sectoren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2006-02-20T10:50:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.