Nieuwe directeur Microsoft Nederland treedt aan

Theo Rinsema is benoemd tot general manager van Microsoft Nederland. Hij volgt Michel van der Bel op die nu de functie van vice-president EMEA voor de publieke sector op zich neemt. Van der Bel gaat voortaan over de relatie met en levering aan Europese overheden.

Theo Rinsema krijgt de verantwoordelijkheid voor de bedrijfsstrategie voor de Nederlandse markt. De nieuwe landsdirecteur was eerst marketingdirecteur, waarbij hij de marketingstrategie voor de Nederland vaststelde en uitvoerde. Voor zijn aantreden bij Microsoft was hij marketingdirecteur bij Oracle Nederland.

Van der Bel is nu verantwoordelijk voor de relatie met Europese overheden en voor de omzet van Microsofts activiteiten voor die overheden. Daarnaast maakt hij deel uit van de Europese directie van het bedrijf. Zijn voorganger John Mangelaars is eerst ook van Nederlands naar Europees niveau gegaan, net zoals weer diens voorganger Patrick De Smedt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Hallo mijn naam is gerrit libbers
Ik werk voor een wsw bedrijf in Lichtenvoorde met mensen die niet gewoon in bedrijven aan het werk komen.
mijn vraag is er komt zoveel van Microsoft Nederland naar Nederland wat verpakt moet worden zo dat het naar de klanten kan worden verstuurt.zouden jullie dat werk ook niet eens naar de sociale werkplaatsen kunnen sturen zo dat die mensen aan het werk kunnen blijven wand helaas zijn er veel of wel duizenden mensen aan het werk kunnen blijven.ik weet dat dit het digitale altijd zal blijven in de toekomst en daar na dus het moet altijd verpakt worden.wat is er dan belangrijke dat Microsoft Nederland deze mensen helpt aan het werk te blijven.duur zijn ze niet de mensen echt afhankelijk van in pakwerk en het lijkt mij ook een zeer goede reclame voor Microsoft Nederland.ik hoop dat u deze mail lees en mij daar een eerlijk antwoord op kunt geven.wand helaas is de waarheid dat wij als personeel ook graag aan het werk willen blijven en net zo goedkoop zijn als andere landen die het in pakken.
MVG gerrit libbers
Lichtenvoorde Gelderland Achterhoek
Postcode 7131tn
Breughelhof 15

Ik zal deze mail verder sturen naar alle mensen van Microsoft niet alleen in nederland maar ook naar de Hoogste mensen ven het bedrijf Microsoft

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2006-03-16T13:28:00.000Z Jasper Bakker
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.