AND stopt zeer veel geld in Internet

De financiële cijfers van AND International Publishers zien er zonnig uit. Het bedrijf, dat zich in toenemende mate op het Internet richt, heeft aangekondigd in zee te willen met een Amerikaanse, institutionele investeerder voor de prijs van drie en een half miljoen dollar.

De toenemende focus op het Internet komt onder meer tot uiting in de activiteiten van AND Data Solutions, aldus het Financieele Dagblad. Dit onderdeel zal zich richten op de ontwikkeling van services die klanten in staat stellen sneller winsten te boeken via de snelgroeiende Internetomgeving. Op dit moment haalt AND al veertig procent van zijn omzet uit Internetgerelateerde activiteiten. Om de positie van Biblion als organisator van informatie op het Internet te versterken, worden de krachten van dit onderdeel gebundeld met AND Strategic Development Centre en AND Classification Data. AND wil aan de onderdelen die niet tot de kernactiviteiten van het bedrijf behoren, geen verdere prioriteit geven. Het gaat hier om AND Identification en AND Cartographic. Tenslotte zal AND binnenkort een nieuwe directeur benoemen en wil het de verantwoordelijkheden van de directie herdefiniëren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-02-04T00:00:00.000Z Redactie Computable