Staffware noteert eindelijk winststijging

Het Britse Staffware, ontwikkelaar van werkstroomsoftware, noteert over het voorbije boekjaar een winst voor belastingen van drie miljoen pond. Dat is tien keer zoveel als de driehonderdduizend pond winst van een jaar eerder. De omzet steeg het afgelopen jaar met 14 procent, tot 25,3 miljoen pond.

In de voorbije jaren richtte Staffware de meeste aandacht op groei van de omzet in plaats van de winst. Daarmee wilde het een stevige basis leggen voor de marktstrategie voor de komende jaren: de e-process-divisie. Die moet gaan scoren op zes door Staffware geoormerkte marktgebieden.
De eerste drie betreffen werkstroomintegratie voor respectievelijk crm-toepassingen (customer relationship management), de aanvoerketen en elektronische inkoop. Verder richt de onderneming zich op financiële software-implementaties, de verkoop van werkstroomtoepassingen als onderdeel van een asp (application service provider) van het Japanse CRC Research, en de toepassing van Staffware 2000-software op WAP-telefoons (Wireless Application Protocol).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-03-13T00:00:00.000Z Redactie Computable