Tie neemt SPS Solutions over voor VS-positie

Softwarebedrijf Tie en SPS Solutions hebben overeenstemming bereikt over een overname van de laatste door de eerste. Tie rekent erop met de overname zijn positie in de Verenigde Staten aanzienlijk te verbeteren.

SPS Solutions maakt deel uit van het Amerikaanse bedrijf SPS Commerce. Het ontwikkelt programmatuur voor elektronische handel en levert deze naar eigen zeggen aan meer dan duizend afnemers in de Verenigde Staten. De producten van SPS Solutions worden verder onder meer aan de man gebracht door Etrinell in Noorwegen, Frontec in Zweden en Control Data op de Aziatische markt. Bij SPS Solutions werken 78 mensen. Het bedrijf haalde afgelopen jaar een omzet van 22 miljoen gulden.
Tie, sinds kort genoteerd aan de Amsterdamse beurs, verwacht de overname op korte termijn definitief te kunnen beklinken. SPS Solutions zal nadien worden geïntegreerd in Tie Commerce.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-03-23T00:00:00.000Z Redactie Computable