Lagere introductieprijs beursgang Sequioa

De Amerikaanse producent van Internet-software Sequoia heeft zijn introductieprijs voor de beursgang met enkele dollars per aandeel verlaagd. Het bedrijf biedt bij de komende beursintroductie een prijs van negen tot elf dollar per aandeel, tegen de eerdere prijsstelling van elf tot dertien dollar per aandeel.

Sequoia produceert en levert op XML gebaseerde Internet-infrastructuur-software, voor het bouwen van interactieve e-zakendoen portalen.
De begeleidende banken voor de beursgang zijn Lehman Brothers, SG Cown & Co, WIT Soundview en Fidelity Capital Markets. Volgens de Securities and Exchange Commission (SEC) worden bij de beursgang 4,2 miljoen aandelen aangeboden. Daarmee houdt Sequoia zelf nog 27 miljoen aandelen op zak.
De producent van Internet-software wil de beursgang gebruiken voor de verdere ontwikkeling van zijn producten en diensten. Bovendien wil het bedrijf zijn verkoopstaf en -locaties uitbreiden en strategische overnames kunnen financieren. Tenslotte hoopt Sequioa met de beursgang zijn aanloopverliezen te kunnen aflossen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-04-17T00:00:00.000Z Redactie Computable