Brunel aast op overname Technosoft

Brunel International is van plan het softwarebedrijf Technosoft over te nemen. De geplande overname past in de herziene acquisitiestrategie van Brunel, waarbij het vooral aast op kleinere, specialistische organisaties met een hoog kwaliteitsniveau.

Brunel verwacht dat de overname, die uit eigen middelen zal worden gefinancierd, binnen enkele weken zijn beslag zal krijgen en meteen zal bijdragen aan de winst. Over de hoeveelheid geld die met de overname is gemoeid, zijn nog geen mededelingen gedaan.
De activiteiten van Technosoft bedrijven sluiten goed aan op die van Brunel ICT Consultants en Brunel Engineering Consultants. Technosoft is eigenlijk een combinatie van softwarehuis en engineeringbureau. Het bedrijf beschikt over hoogwaardige kennis op het gebied van onder andere technisch ontwerp (cad). De software van Technosoft wordt gebruikt bij architecten- en ingenieursbureaus, bouwbedrijven en overheden. In Nederland is het bedrijf marktleider met een aandeel van 40 procent. De omzet van Technosoft bedroeg over 1999 6,5 miljoen gulden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-05-02T00:00:00.000Z Redactie Computable