Telewest en Chello praten over samenwerking

Internet-aanbieder Chello is in gesprek met het Britse Telewest. Chello wil met Telewest een samenwerkingsverband aangaan waardoor het bedrijf toegang krijgt tot de Britse markt.

Volgens de Financial Times is dit de reden dat de beursgang van Chello op het laatste moment werd uitgesteld. Als officiële reden gaf Chello aan 'strategische besprekingen' te voeren, maar weigerde te zeggen met wie.
Het moederbedrijf van Chello, UPC, ontkende gisteren dat de uitstel van de beursgang te maken had met een teleurstellende inschrijving op de aandelen Chello. De koers van UPC daalde gisteren op de Amsterdamse effectenbeurs met 1,14 euro tot 25,51 in reactie op het uitstel van de beursgang. Dat is slechts een beperkte daling vergeleken bij die van vorige week. Bij de bekendmaking van de verwachte opbrengst bij een beursgang kelderde het aandeel UPC toen dertig procent in waarde. Bij een beursgang is Chello nu gewaardeerd op een bedrag van tussen de 3,5 en de 4,6 miljard euro. Enkele maanden geleden werd Chello nog gewaardeerd op het dubbele.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-05-31T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.