Forse groei eerste halfjaar Takeitnow

In het eerste halfjaar 2000 evenaart Takeitnow zowel de omzet als de winst-voor-belasting over geheel 1999.

Het Internet-bedrijf behaalde een omzet van 2,5 miljoen gulden en maakte bijna twee ton winst. Met name het tweede kwartaal droeg met 1,5 miljoen gulden omzet stevig bij aan de groei. Deze groei komt voor een belangrijk deel voor rekening van de b2b-activiteiten (business-to-business), PC-privétrajecten en winkel-hosting-activiteiten.
Door uitwerking van nieuwe samenwerkingsverbanden in zowel het b2c- (business-to-consumer) als het b2b-segment verwacht Takeitnow ook over de tweede helft van 2000 een voortgaande groei. Een belangrijke belemmering voor snellere groei in het b2c-segment wordt gevormd door de hoogte van transactiekosten voor creditcards, waardoor Takeitnow het gebruik van dit betaalmiddel limiteert tot de computerwinkel.
Het Internet-bedrijf verwacht extra groei te behalen door het verder uitbreiden van het assortiment, deelnames in nieuwe winkels in andere branches en internationalisatie van de winkel-hosting-dienstverlening in samenwerking met ICEshop.nl.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-08-03T00:00:00.000Z Manuela Fun
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.