Cabletron Systems ligt op winstkoers

Cabletron Systems ligt op koers met zijn financiële resultaten. Het netwerkbedrijf boekte over het tweede kwartaal een nettoresultaat van 1,1 miljoen dollar.

Dat komt neer op een winst van 0,01 dollarcent per aandeel. De onderneming beantwoordt daarmee aan de verwachtingen van financieel analisten. "We liggen voor op schema en hebben eerder dan verwacht winstgevende resultaten geboekt," aldus ceo Piyush Patel van Cabletron. Volgens Piyush heeft Cabletron over de afgelopen periode stevig geïnvesteerd in zijn operationele onderdelen. Dit zijn Aprisma Management Technologies, Enterasys Networks, Globalnetwork Technology Services en Riverstone Networks. "We zien nu de eerste resultaten van deze inspanningen", aldus Piyush.
Volgens Cabletron is de gezamenlijke omzet van de operationele onderdelen over het afgelopen kwartaal toegenomen naar 241,1 miljoen dollar, 10,4 procent meer dan de 218,5 miljoen dollar over het eerste kwartaal. Het nettoverlies over het eerste kwartaal van 3,7 miljoen dollar werd omgebogen in een nettowinst van 1,1 miljoen dollar. Cabletron maakte tevens bekend dat het de verkoop van de Digital Network Products Group (Dnpg) heeft afgerond.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-09-28T00:00:00.000Z Marten Dijkstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.