Bright Station redder van dotcom Boxman?

Bright Station, een Brits e-handels bedrijf, zal als we de Britse pers mogen geloven, het Zweedse dotcom bedrijf Boxman van de ondergang redden.

Bright Station zou overwegen de online CD-handelaar over te nemen. Boxman heeft afgelopen dinsdag bevestigt, dat het vraagt om toestemming van de aandeelhouders om tot liquidatie over te gaan, na een mislukking de bestaande fondsen in de handel te houden.
Als de overname doorgaat zal dit niet de eerste keer zijn dat het Britse bedrijf geld beschikbaar stelt voor de wankele dotcom sector. In mei investeerde Bright Station in de technologie van online handelaar in sportkleding Boo.com, een van de eerste hoog dotcom-mislukkingen dit jaar. Bright Station was toen al lid van het consortium dat voorzag in een reddingspakket voor de Britse online nieuws en informatiesite,http://Netimperative.com.
Boxman beweert dat vier à vijf potentiële kopers, grotendeels e-handelaren, interesse hebben getoond in de Zweedse onderneming. Desalniettemin heeft het bedrijf niet veel tijd meer om een koper te vinden wil het nog enige overlevingskans hebben. Afgelopen maandag werd de onderneming gedwongen zijn website te sluiten.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-10-13T00:00:00.000Z Manuela Fun
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.