IT en telecom raken snel uit de gratie

Het Nipo stelt vast dat beleggers zich dit jaar in rap tempo hebben afgewend van de ict-bedrijven. Beleggen in de financiële sector was en blijft de eerste keus.

Ict en telecommunicatie waren vorig jaar in het Nipo-onderzoek nog de nummers twee en drie, maar dit jaar zijn ze gezakt naar de vijfde en zesde plaats. De handel steeg naar de tweede plaats.
Het onderzoeksinstituut vroeg ook directeuren en financiële managers of zij denken dat het nu een geschikte tijd is om aandelen te kopen of niet. Hoewel ze iets minder positief zijn dan begin dit jaar, denkt 51 procent dat het nog steeds een prima moment is om in aandelen te gaan.
Allemaal geen spetterend nieuws wellicht voor wie zich al langer met beleggen bezig houdt. Toch is de uitslag opmerkelijk, omdat uit het jongste aandelenfondsenonderzoek van Nyfer blijkt dat een aantal IT-fondsen eruit springen qua prestaties.
 


x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-10-25T00:00:00.000Z Sjaak Smakman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.