Bit Magic biedt beurskoersen online aan

Bitmagic en Marketxs bieden sinds donderdag actuele beurskoersen aan via een speciale 'Desktop Financial Player'.

Deze player gebruikt de technologie van BitMagic en de financiële content van Marketxs en brengt met een kwartier vertraging de aandelenkoersen van alle belangrijke Europese en Amerikaanse aandelenbeurzen.
Behalve de bijna real-time koersen geeft de player ook de meest recente nieuwsheadlines voor alle genoteerde fondsen. De gebruiker kan zelf fondsen bookmarken, zodat de koersontwikkeling continu kan worden gevolgd.
De Desktop Financial Player is gratis op te halen vanafhttp://www.bitmagic.com/examples/index.html en vanaf de website van Marketxs (http://www.marketxs.com). Marketxs levert modules voor financiële websites met onder meer beurskoersen, valutakoersen, persoonlijke beleggingsportefeuilles en grafieken. Met deze demonstratieversie, die slechts tijdelijk zal worden aangeboden, willen Bitmagic en Marketxs de mogelijkheden van beide bedrijven voor het voetlicht brengen. De twee bedrijven willen de players in licentie verkopen aan financiële websites in binnen- en buitenland. Hoe lang de player gratis te gebruiken is, hebben de twee bedrijven niet bekendgemaakt.
 

 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-11-10T00:00:00.000Z Sjaak Smakman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.