Corus verruilt werkplekbeheer Getronics voor Centric

Corus besteedt het beheer van circa 5.500 werkplekken voor twee jaar uit aan Centric. Het gaat om het beheer van de software, de hardware en de printeromgeving van alle werkplekken van de locatie Ijmuiden. Eerder verrichtte Getronics deze werkzaamheden.

Corus verkoos Centric voor het beheer van zijn werkplekken vanwege de prijs/prestatie-verhouding van het bod, en omdat de bedrijfsculturen goed bij elkaar zouden passen. Volgens Bram Moerdijk van het hoogovenconcern maakte Centric een pragmatische indruk tijdens de onderhandelingen. Daarnaast waardeerde de staal- en aluminiumfabrikant het dat "we met de directie van Centric aan tafel zaten. Die kortere lijnen werken heel efficient", aldus Moerdijk.

"Een migratie naar een nieuwe hardware-omgeving was de aanleiding om de service ook weer eens opnieuw in de markt te zetten", zegt hij. Centric verzorgt tevens de gebruikersondersteuning via de helpdesk in IJmuiden. Daarnaast heeft het bedrijf de migratie logistiek ondersteund.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2006-04-12T08:00:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.