Ordina rondt overname Relan ICT af

Ordina heeft gisteren defintief Relan ICT overgenomen. In juli ondertekenden beide bedrijven al een intentieverklaring.

Relan is een van de grootste leveranciers van ICT-diensten in de Nederlandse sociale zekerheidsmarkt. Relan ICT levert complete systemen en systeembeheer en combineert dat met kennis en ervaring op het gebied van de sociale zekerheid, pensioenen en arbo- en reïntegratiebedrijven. Bij Relan ICT weken 575 mensen. Na de overname zal het bedrijf Ordina Sociale Zekerheid BV gaan heten.
Volgens Ordina past Relan ICT goed in de strategie om een goede relatie op te bouwen met bedrijven waarvoor ICT van levensbelang is. Voor Ordina is de overname van Relan ICT een belangrijke stap op weg naar verbreding en verdieping van de positie in de markt van sociale zekerheid en pensioenen.
De complexiteit van de processen bij uitvoeringsinstellingen in de sociale zekerheid neemt toe. Daarnaast is er een duidelijke tendens waarneembaar naar flexibele employee benefits. Deze ontwikkelingen leiden ertoe dat sprake is van een snelgroeiende vraag naar dienstverlening op het gebied van ICT in de markt van sociale zekerheid en pensioenen.
Relan ICT realiseerde in 1999 een omzet van ruim 90 miljoen euro (199 miljoen gulden).
 


x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-12-01T00:00:00.000Z Sjaak Smakman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.